Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylskåp



känslokall

vilket otrevligt litet ord

är jag det?

den frågan ställer jag mig ibland




svaret blir alltid detsamma

nej!




för känslorna finns men

inte dom jag vill känna

dom ljusa

utan

dom mörka, djupa



så sanning är nog den att

jag upplever



känslokyla




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-10-13 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson