Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idén och inspirationen kom från ett samtal med min skrivarvän Gawain.


Länkar mig bortom


Låter fingertopparna glida
över dig
dina ådror
dina ärr
och springor

Känner
hur du lever
mot min hud
hur du andas
mättad
av tid

Lägger örat emot din själ
lyssnar
till svunna berättelser

Blir trygg
i din närhet
känner hur jag själv
liksom du
är del
i ett större helt

Nära dig
och pusslet
över tiden fylls
Genom dig
länkas livet
till något långt tidigare
än mig själv
länkas till en framtid
bortom mina dagar




Fri vers av Bögen
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-13 20:42



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Är det därför det är så många röster och berättelser som svichar runt i min lägenhet, som gör det svårt att sova? Jag skall köpa nya möbler...

Nej... Det var en vacker beskrivning av de känslor som väcks när man ser livet i sakerna, fantasier om erfarenheterna och det slitstarka och gärna inoljade. Jag giller texten jättemycket. Känner igen känslan.
2007-10-18

  Kikhorion
Väldigt, väldigt vackert!
2007-10-18

  jardan
oo så vackert du skriver !
2007-10-16

    Iza
så underbart levande..
2007-10-15

  sistermoon
Ohh! Detta är SÅ vackert:

\"Lägger örat emot din själ
lyssnar
till svunna berättelser\"

såsom texten i övrigt, sagolikt drömsk - om kärlek bortom tid och rum..
2007-10-14

  Gawain
Här fullbordas det, känslan tar form genom dessa dina ord. Det vilar något stort i det tysta materialet, det som varit med och varit där..

mmm...
2007-10-14

  lilla t
härligt!
2007-10-13

    Aurora Borealis
Kort och gott säger jag bara: Vad vackert!
2007-10-13

  thyra
Berörande och vacker text!
2007-10-13

    sunnanvind
Obeskrivligt vackert....
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Bögen