Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om diktskrivningens förförelse



Jag skriver en dikt till dig
det är du som läser
det är just dig jag vill beröra
det är just dig jag vill förföra

jag skriver en dikt till dig
som du måste läsa
det är dig jag vill lura
att hårda väggar mura

jag skriver en dikt till dig
om mig, för mig
skriftens makt är stor
jag vill ju att du allting tror

jag skriver en dikt till dig
du läser om du vill
ansvaret är ditt
inte mitt

jag skriver en dikt till dig
sanning eller fiktion
lyckas jag dig pula
så gråter du en smula

jag skriver en dikt till dig
jag vet ju att du läser
vill du inte tro
så låter du det bero



fria valets ömma moder
ömma för mig




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 20:54



Bookmark and Share


  Madde69
Ett tack från mig, för din dikt till mig! Gillar verkligen dina sista ord:

fria valets ömma moder
ömma för mig

....jag ömmar för dig! :)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson