Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1. fantastisk kvinna 2. fantastisk skurk 3. ett jag 4. män och kvinnor UPDATE: har i efterhand (läs vuxen ålder) förstått att negress är ett nedvärderande ord, men jag tycker det är vackert och låter gudinnelikt och är här ingenting annat än en språkf


DRICKS

hon står bakom tåget
en negress med guldhjärta
och jesus i fingrarna

han skakar bakom galler
faller på knä där golvet
bränner ber till den
kvinna han alltid hatat
har glömt den mjölkvita
himlen som gör så ont

hon har en sommaräng
över brösten körsbärsröda
doc martens läppjar på tanken
om ett värdigt liv

de förfalskar alla nycklar




Fri vers av Kittie
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kittie