Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i gave me away and you let me down.


and baby, you let me down

och jag vet
jag vet jag vet jag vet
gånger femhundraåttio

jag vet


jag sa att jag kommit över dig
men det är det jag allra minst
har gjort ikväll

och det är
okej


tittade på så många tvserie
avsnitt idag att kärleken
satte djupa spår

jag tänkte på dig då

det närmaste jag
någonsin
kommit kärlek

sen gick du


sen gick jag


skulle egentligen kastat
iväg ett elektroniskt meddelande
till dig nu

men jag gör inte det
jag gör inte det


för allt känns som
en enda lång rad
av patetik

och det skulle kunna sluta
här

som jag önskar att det slutat här
end this madness


(jag önskar
det så)


kanske
om 40 år

men jag vill inte
om 40 år


jag vill inte gifta mig med någon
annan emellan dig och skaffa
kids och vara grandmother
och allt du vet


nej


det är du

alltid så säker
och snälla kan
du inte bara hitta någon
annan
och leva lycklig med henne


kommer det inte


vara du


snälla
söta
älskade
du


hitta henne.







nu.




Fri vers av Sofi
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-14 01:06



Bookmark and Share


    smuts
jag vet inte vad jag ska säga. det är jättebra, och jag känner igen mig så mycket i det där. Du byter rad precis rätt igenom hela dikten.
2007-10-16

  ramlar
mm, precis såhär har det varit / är. men nu är det ett avslutat kapitel (eh, heja mig?). nu ska jag sluta sakna och skriva sms med patetik invävt mellan raderna till honom. han har gått vidare, dax för mig att göra det nu också.
fint förresten.
2007-10-14

  Mack
Verkligen gripande. verkligen livets sanning. Bara rulla vidare.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi