Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig där löven faller.




Att limma löv på en Lind

När löven faller kring dig Lind
ett hav av då
som var men föll

av grenar krökta i tid och vind
vid fötters rötter
som själen höll

Samman i ett konstverksliv
av limmade löv
och acrylsaliv

Ty kanske var det rädslan för
att ovisst vandra
utanför

Som fått dig hoppas, att inte se
De vackra löv
som dalar ner

Men istället min like
min Lind av liv
le åt elden som faller

Ner och giver öppenhet
åt skott och skratt...

och åt snömarschaller!




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 02:35



Bookmark and Share


    Pivvi
tiden...rim...budskap...& SNÖMARSCHALLER!
Kan inte riktigt förstå hur allt bara blandas till en blandning lik ingen annan, men allt faller så självklart i din text. Mm, denna var värd en applåd
2007-10-22

  Agnes
*uppriktigt förvånad*...!!! Måste erkänna att jag förväntade mig en skruvad text men fann en alldeles lysande stjärna. Förundrad över din fina förmåga att få till rimmen utan att texten känns konstlad och onaturlig. Absolut i högklass! (Å jag skäms för min förutfattade mening!)
2007-10-16

  Sländan
Men du, va fan, den är ju hur fin som helst!
Det var ju det där med att inte ge upp och att se allt det vackra. Det finns ju, även när allt tycks svart.
Tycker om massor!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken