Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O ve genom livet




O ve du rustningsklädda människa
som går genom människohavet
utan tanke på förödelsen du skapar

O ve du känslolösa moder
som skapar din egen värld
utan takt och empati

O ve du stora sexgudinna
som brinner för de stora stakarnas insats
med en glöd som förångar oceaner

O ve du älskade hatoblekt
som berör det som borde vara dött
dina långa tentakler har ett stadigt tag

O ve du stackars fängslade kvinna
som höjer dina murar för var dag
och håller oss som dina fångar




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-10-14 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson