Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom så kramas vi




När jag ser dig
blir mitt hjärta
läkt på bråkdelen
av en sekund

När jag se dig
slår mitt hjärta
dubbla slag eller står
stilla en stund

Du ger mig
min tro åter
min glädje
och hopp

Du står där
söt och snygg
ditt leende skänker
värme till mig

jag vet att du heter
Linda
och allt jag vill
är att krama dig

Kom så vandrar vi mot
solnedgången
där glittret i dina ögon matchas
mot solens skimmer

Kom.....




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 10:15



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Åh,vilken ljuv kärleksdikt !Kärleksglädjen känns...
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson