Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnpoesi

Vissa människor promenerar i regnet,
andra blir bara blöta




Fri vers av Emilie
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-14 13:02



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ett tänkvärt ordspråk. Bra!
2007-10-14

    crapcat
åh
jag gillar detta på nåt sätt
men \"promenerar\" känns lite fel
jag vet inte varför
2007-10-14

    Bim
Tycker om den här
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie