Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå

Snälla viska en vacker lögn i mitt öra.
Viska något som du vet att jag vill höra.

Dra mig intill dig. Nära.
Jag vill att alla ska tro att vi är kära.

Tryck min hand i din. Hårt.
Det här med kärlek det är svårt.

Men, du pussar mig på kinden.
Säger att du är vild som vinden.

Att du inte vill såra den skönhet du har framför dig.
Men älskling, det du säger nu, sårar mig.

Jag pussar dig på munnen.
Men som magi var du försvunnen.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 13:05



Bookmark and Share


  Матрёшa
Vilken vemodig text, den berör.

Jag gillar:
\"Dra mig intill dig. Nära.
Jag vill att alla ska tro att vi är kära.

Tryck min hand i din. Hårt.
Det här med kärlek det är svårt. \"
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt