Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev in denna till Postis, datum står under har bara kopierat det därifrån. På postis har jag nicket; livlös mygga


Morgondimma.

Utan stress, trafik eller kris.
Att vakna upp brevid någon och dess nakna skinn.
Höra vinden prassla i vassen.
Hur den river upp havet, och sanden.
Hur den smeker hela landet.

Doften av ditt hår.
Omotståndligt. svår.

Att titta in i dina stängd ögon.
Är som att titta ut mot havet, för att försöka se slutet.

Saltvatten.
På min kind.
Det är otroligt att du är min.
8 Jun 2007 23:48




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt