Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

era små stackare, jag vill inte att ni ska se mig så här. jag låter ilskan löpa fritt, blunda





jag ska mörda hela världen

med en penna och mitt ord,

ett ord.




jag ska få er att krokna
och kvävas till döds


jag ska se er i ögonen
och skratta






ingen ska vara lycklig
någonsin mer.


jag vill se era själar
sväva härifrån,
långt.


prydligt,
ska jag förpacka era kroppar.

i mina små små återförslutbara plastpåsar



som länge väntat på att fyllas.




jag låser in Dig i mitt hjärta
och när jag sedan har slutfört mitt kall



så låser jag upp,
och låter Dig skåda mitt verk;

mänsklighetens förfall




med en penna och mitt ord,
räddade jag oss från allt.


vi omfamnar nu varandra,
och världen.




Fri vers av Kathleen
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-04-26 20:34



Bookmark and Share


  Dilsewat
mycket stark och explosivt! pennan dödar, jag håller med...
2005-04-27

  Daybreaker
Wow! Du har verkligen fångat det i din text - det faktum att vi måste bryta ner allting innan vi kan se allting för vad det egentligen är. Mänsklighetens förfall kommer uppenbara vissa saker likväl. Att gestalta det så fragmentariskt är också snyggt!
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen