Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bobbo

Mormor Bobbo
bakar BÄST
Bobbos bullar -
det blir FEST
Bobbos bullar
smakar BRA
Bobbos bullar
VILL VI HA!




Fri vers av Flisa
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 15:02



Bookmark and Share


    Tazara
Vad fint! Den ska jag läsa för bobbo. För det är väl min bobbo. Min mormor rycker att du är så rar!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Flisa