Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självständig?

Vi repade hål i varandra
Lämnade öppna sår
Som växer med vårat avstånd

Jag ser mitt förflutna framför mig
Jag gav ju dig försprånget

I en kamp om svar på olösta gåtor
fortsätter jag att springa efter dig
Tills månen böjer sig för min skull
Sveper in mig i dimman
Vaggar mig till söms
Medan stjärnorna
smälter in i min hud
Natten väver mina drömmar
hindrar rädslan
att likt en sprucken söm spricka ännu mer

När jag vaknar springer mina ben
Som om jag är rätt att misslyckas
ökar jag farten

\"Varför fortsätter jag att springa efter dig?\"
undrar jag och springer om
Nu är det du som springer efter mig




Fri vers av Skogsglänta
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta