Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vädret har sina humörsvängningar

du vet just nu, att jag inte gör så bra,
när det stormar så kraftigt

så kom och sitt, med mig
och kolla på stormen.
det är lite kul..

men jag tror att jag tycker om det.

Jag stör mig inte så mycket på stormen,
för du sitter här, precis brevid mig

du är så rätt

det är så bra, att ha en vän
speciellt när vädret har sina humörsvängningar






Fri vers av boobcacky
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky