Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den roligaste fest jag varit med om



Jag minns ingenting.




Fri vers av Aurelio
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 19:29



Bookmark and Share


  Boa Berg
Så mycket en enda mening kan säga med rätt rubrik.

Den här gillade jag verkligen. Tack!
2007-10-15

  Rune Thorsell
Jag har också varit på några sådana där fester. Tyvärr minns jag.
2007-10-14

  "Silver" VIP
Tomhet är underskattat :)
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio