Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE<3


Om du tillåter

 

 

tiden tickar sakta på
sekundvisaren rör sig en gång i minuten
allt känns så långsamt utan dig


jag önskar bara att jag låg hos dig nu
att jag då kunde få tiden att stanna
så att jag kunde få vara med dig
förevigt

jag saknar dig
ditt leende, ditt skratt
allt som involverar dig

och jag älskar dig så enormt
jag vill ta dig jorden runt
visa dig världens vackraste platser
för att sedan kunna säga
att inget på denna jord är vackrare än du

jag vill göra så mycket för dig
jag vill göra allt för dig
för att du ska vara lycklig

bara du tillåter mig
så ska jag älska dig mer än någonsin

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 19:36



Bookmark and Share


  caraa
det sprätter i kroppen när jag läser denna. Man känner hur pirret och viljan trycker på en och man vill verkligen spendera all tid med kärleken.
2007-10-15

    White as a star
Åh.. Så fin...
2007-10-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så vackert att det nästan gör ont
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP