Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumskallar och realister

Dumskallar är optimistiska om allting
Dumskallar är pessimistiska om allting

Realister har över huvud taget inga förhoppningar om någonting
annat än de osäkra fordringar
som är utställda på framtiden




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-10-14 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP