Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Sju och fem

 

 

 

den här känslan blir allt mer övertygande
går snart inte att dölja längre
och jag undrar
är jag ensam om denna känsla?

dag och natt passerar
klockan tycks ha fastnat
vinden står stilla
och du är inte här

sju dagar sedan du låg i min famn
fem dagar återstår innan jag fångar dig igen

jag kan ta upp min telefon och ringa dig
då får jag höra din ljuva röst
och känns nästan som att du är här
men när vi sedan lägger på
så saknar jag dig ännu mera

du är ständigt i mina tankar
och jag önskar verkligen att du var här
så att jag kunde få krypa ner och somna
i din varma famn, din kärleksbarriär

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP