Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu, nu är du ett onödigt barn

--- 
Jag vill bara försvinna. 
Bli en pöl.
En pöl som dunstar bort och blir till ett rosa moln
som ni kan studsa runt på
när ni är kära. 

 

 

Om du var värd någonting, lilla barn -
Skulle du vara ett lyckligt barn -
Du skulle skratta då, lilla barn -
Men nu, nu är du ett onödigt barn.- 

 

   

 

Jag välkomnar Döden med öppna armar

 

Det här, mina vänner är Ångest
 



Fri vers av tjort
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-14 20:54



Bookmark and Share


  aol
så starka rader i ett starkt poetiskt flöde rakt till hjärtat
2007-12-13

  Effell
Aj! Detta var starkt. Det känns mycket bra beskrivet.
2007-10-31

  Lejonhjärtas poesi
Ångesten och dina ord berör i hjärtat. Du är värd att känna lycka och en dag kommer du att finna lycka. Livet pendlar och är så växlande, ibland grått, ibland skimrande rosa, andra gånger svart eller vitt. Vare sig du skrattar och är leende glad eller olycklig och ledsen så är du ett ovärderligt barn omtyckt och älskad av många.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

tjort
tjort