... Det är inte så lätt att sluta känna." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... Det är inte så lätt att sluta känna.


Olyckligt kär

Det går dagar, flera stycken, då jag inte alls tänker på dig

Eller är det kanske så, att jag inte tillåter mig att göra det?

Det finns dagar, många dagar, som du ständigt är hos mig, i mina tankar.

Jag undrar så mycket vad det var som hände, och varför du inte ville ge det en ärlig chans.

Tillåter jag mig att tänka på dig så saknar jag dig något oerhört!

Nästan så att det gör ont!

Tänker jag på dig lite till, så gråter jag.

Men när jag inte tänker på dig, så mår jag hur bra som helst.

 




Fri vers av Jea
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 19:32



Bookmark and Share


    JJ VIP
Att undvika eller styra tankar, känslor, sinne, är inte alltid så lätt rent praktiskt, dom har liksom ingen \"av och på knapp\"! Tiden måste göra sitt...läkande tar tid...Fin text! Mvh. JJ.
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jea