Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte alls fet

efter att ha spytt upp känslan
av hopplöshet
lägger jag tårar i
badkar
någon ska drunkna ikväll


denna någon
hånlog alltid mot min krypande kropp
\"res på dig!\"
sa han och sparkade sönder
mig ännu mer
\"fan vad fet du är!\"
sa han och kände på mina revben
som varje gång föll i tusen bitar




Fri vers av Morbide
Läst 782 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-15 16:31



Bookmark and Share


  Lovesick
åh gud så bra.
älskar slutet :3
2008-01-28

  caasandra
läskigt bra, applåderar
2008-01-27

  Doktor Vinter
Jag har redan kommenterat den.
MEN FÖRFAN KVINNA.
Den är bäst. <3
2008-01-25

  PISTOLPISTOL
woh, jag brukar hata \"jag hatar mitt utseende\" dikter/noveller. Men den här var annorlunda. Och det var bra, jag gillar första delen.
2008-01-01

  Doktor Vinter
underbart.
2007-12-23

  everlastingme
alltså. jag ä l s k a r det här.
du är typ jätteduktig och det här verkligen berör mig.
fy vad bra älskling <3
2007-11-12

  Micael Axelsson
Det finns en ton i denna dikt som får det att kännas obehagligt, på ett mycket kväljande vis.
2007-10-27

  aftermath
jag blir mycket upprörd av att läsa dina rader om det allt viktigare behovet att passa in i olika mallar. jag kan bara säga stå på dig och gå din egen väg. alla kan inte se lika ut.
\"\"fan vad fet du är!\"
sa han och kände på mina revben
som varje gång föll i tusen bitar \"
enormt starka rader!
2007-10-16

    eventualiteter
\"någon ska drunkna ikväll\"

skrämmande äckligt super bra. <3
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Morbide