Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har städat skrivbordet.


Vad man med fantasins hjälp kan hitta när man städar skrivbordet

Bland böcker och pennor
som ruttnar till mull
finns saker och ting
och en hel liten kull
av kattungar små
vita och grå
man kan undra
vad de tänkte då
de byggde sitt bo
för att sussa i ro
och här kommer nån
som väcker dom
jag gav dem en mus
de försvann i solljus
och nu kan jag städa
i lugn och frid
det kan jag behöva
det kommer ta tid.




Fri vers av Flisa
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 19:48



Bookmark and Share


    Tazara
Va! Har du städat ditt skrivbord. Jag tror på organiserat kaos! Den var jättefin, men kattungar och allt. Kram!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Flisa