Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm som jag hade en gång men vem han skulle föreställa vet jag egentligen inte alls...*skrattar*




Vägen genom öknen

Men stora steg kom han fram till mig

som alltid men ändå bara ibland.

Sida vid sida vandrade vi genom höga klippor,

djupa dalar och sjöar av sand.



Efter en vandring i dagar och långa år

kom vi fram till klippans rand.

Då såg jag det svarta blanka kärl

som han hade på ryggen i ett silverband.



-Lägg häri de gärningar du inte vill hålla i hjärtat kvar

för liksom man drar ut en rutten tand,

tar du dina gamla synder i kärlet

och häller i glömskans hav med tillgiftens hand

Och det gjorde jag....

=o)




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 19:52



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Spännande i dubbel bemärkelse, subtil, måhända men något att fundera kring.
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP