Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt



Kanske kommer insikten
när döden knackar på,
att livet är för kort
för alla de dumheter
vi ödslar värdefull tid på,
som att trycka ner oss själva
eller trycka ner andra.
Kanske inser vi då
att livet ska levas
och det kan endast göras
innan livet tar slut,
innan vi dör.




Fri vers av Anna H
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-03-11 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H