Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskat



Dyrt och heligt
har jag svurit dig kärlek
till dess döden oss förenar

Hängivet har jag sökt följa dig
så långt jag förmått
där förmågan tagit slut
har viljan sprängt gränser

Har älskat dig
in på mitt bara skinn
genom ben och märg

Älskat så förtvivlat
med passion
bortom orden

Jag har njutit av din närhet
hur du rört
min inre botten

Jag har åtrått
kraften då du intagit mig
när du fört mig bortom mig själv
i en själarnas dans
med varat

Jag har älskat


När du i stillhet famnat mig
och låtit din värme
värma mig

älskat så

Nu vet jag inte längre
vart vägen bär
var stigen leder
eller om tygeln håller

så håll mig du




Fri vers av Bögen
Läst 605 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-15 21:40



Bookmark and Share


  Gawain
Här handlar det om kälek på riktigt, blodigt allvar i skratt och gråt. Genom sol och regn, natt som dag. Du målar in hela saken som vore den yppad från ovan i lag. Sen mynnar det hela ut, ödmjukt och vackert, dödligt och hängivet. Enormt!!

Oerhört skirt och vackert, så fint! *****
2007-10-17

  Effell
Nog är det en kärleksdikt alltid. Med all tillbörlig smärta och önskan.
2007-10-16

  lilla t
tjusig
2007-10-15

  Rakel Lorner
Vilken vacker bön! Jag blir alldeles rörd! Må kapitulationens värme och sanning ge dig styrka. Bli buren!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bögen