Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomen, beroende!!

Jag undrar om du glömt mig? Jag är din sjukdom. Jag hatar möten, jag hatar högre makter. Jag hatar alla som har ett program. Till alla som kommer i kontakt med mig.. Jag önskar er lidande och död.

Låt mig presentera mig. Jag är sjukdomen BEROENDE. Jag är listig, falsk och stark. SÅDAN är jag, jag har dödat miljoner människor och är ännu inte nöjd. Jag älskar att överraska dig. Jag älskar att låtsas att jag är din vän och älskade.

Jag har tröstat dig... eller hur?
Fanns jag inte där när du var ensam? Då du bara önskade att dö, var det inte mig du ropade på då? Jag var hos dig. Jag älskar att göra dig illa. Jag älskar att få dig att gråta eller ännu hellre älskar jag att få dig så avstängd att du varken kan känna smärta eller sorg. När du inte känner något överhuvudtaget, då är jag riktigt nöjd. Och allt jag ber om är riktigt långt lidande.

Jag har alltid funnits där för dig. När det gick bra för dig i ditt liv bjöd du in mig. Du sa att du inte förtjänade allt det goda och jag var den enda som höll med dig. Tillsammans klarade vi av att förstöra allt som var bra i ditt liv.

Folk tar mig inte på allvar. Hjärnblödning tar de på allvar, hjärtinfarkt tar de på allvar, ja till och med diabetes tar de på allvar, IDIOTER!! Utan mig vore dessa saker inte möjliga.

Jag är en sjukdom som alla hatar, men ändå kommer jag inte oombedd. Du väljer att ha mig. Det är många som har valt mig framför verklighet och frid. Mer än du hatar mig, hatar jag alla som följer de tolv stegen. Ditt program, dina möten, din högre makt. Allt detta sviker mig o jag kan inte arbeta på det sätt jag är van vid. Nu måste jag hålla mig i ro här.

Du ser mig inte, men jag växer mig större än någonsin när du bara existerar, då lever jag. När du lever, då existerar jag bara. Men jag är häääär.. Tills vi möts igen. Om vi möts igen önskar jag dig lidande och död!




***
Tack för att jag överlistade dig och kom in i gemenskapen, möterna och att jag hittade den högre makten.
DRA ÅT HELVETE!!




Fri vers av -=em=-
Läst 558 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-16 09:43



Bookmark and Share


  aol
så igenkännande bokmärke så klart
2008-05-07

  Bjarne Nordbö
Aldrig har ett bokmärke varit mer motiverat.
2007-12-04

    shedvil
Stora aplåder för denna.
Ja beroeende blir aldrig nöjd...
2007-11-27

  Just Emotions
APPLÅD*
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-