Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett annat sätt att säga det på....


inte \"bara ord\" - \"arga ord\"

ty jag e den utan mål
o du vill nå ett mål
du vill ha den
så kallade svenska mallen
av trygghet
en stenhård fasad utåt
föräldrar som påtar i trädgården mest hela dan
volvo villa hund
och ikea möblerade rum
men jag spyr på de
för jag tycker de e oäkta


de e falskt o snett
man ska se så jävla bra ut inför grannen
man glömmer bort att man ska leva ihop med den man bor ihop med
utan man e så jävla rädd för att bli kritiserad
allt måste vara tipp topp
annars duger det inte
och ska jag va riktigt ärlig
så resulterar detta i 89% av alla förbannade jävla helvetes skilsmässor
här i landet
o vissa går i terapi
o dom tror att dom ska lyckas hahahahahaha
de e bara o skita i terapin och leva som den man e och bli äkta
dom som driver terapi
e som oss oxå
ute efter att tjäna pengar heheheh så e de




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 12:24



Bookmark and Share


  Just Emotions
den här fastnar hos mig..
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488