Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att orgasmen hade lagt sig åt jag av kunskapens frukt och i min tillfredsställelse förstod jag att vi omskapas varje gång vi älskar...




Älskandets insikter I

Jag tog dig

till nya platser

Visade dig fler ansikten

Gav dig liv att leva

i lidelsens regi

 

Du fyllde mig

med kunskaper

som får gudinnan att växa

i passion persona

 

Därför förstår jag nu

att vi behöver stilla och klosterlika dar,

vilande nätter under stjärnorna;

 

för att till fullo kunna säga att

- vi kan älska

enligt kärlekens konster

 

 




Fri vers av VITRIOL
Läst 3341 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2007-11-02 16:11



Bookmark and Share


  wedquinna
Mmm.. Så mycket känslor i all sin nakenhet... *Tycka om*
2008-06-23

  aol
verkligen vacker sannerligen värd guldstjärnan
2008-02-09

  glittertindra
vackert om det vackra... och det blir en sorts omskapelse som du säger... en vacker sådan... :)
2007-11-12

  koch
det här är poesi!
så himla vackert! och jag känner igen mig själv så mycket!
2007-11-08

  Horatius
Verkligen vacker och så underbar att läsa. Du lyckas verkligen att fånga känslan.
2007-11-03

  Maria Zena Viklund
underbart!!!
2007-11-02

  PPQ
Jag är så glad att jag läste den här texten. Verkligen. Vet du vad som gör att jag tycker den här är så bra? det nästsista stycket om klosterliv etc det gör att den skiljer sig från mängden, inte bara det det stycket i kontrast med övriga stycken ger ben form av tvoist som gör att hela texten lyfter och blir fantastiskt....
2007-11-02

  drakbruden VIP
En gudomlig och gudinnlig text i sin yttersta existens. Lyfter det erotiska till nya höjder. Underbar!
2007-11-02

  Bjarne Nordbö
Håller med Mr.Mr. Här har du funnit en ton så full av lust i ett djupare perspektiv. Läser om och om igen. Fasnar för flera av dina rader.
Gav dej liv att leva
i lidelsens regi.
Ett utryck starkt, där parternas önskningar och förväntningar upphör, något större träder in-lidelsens regi.
Att vi behöver stilla och klosterlika dar.
Här citerar jag mej själv, lyssna inte på allt jag säger, det mesta jag menar är fött ur tystnaden.
När dui avslutningen använder orden,-till fullo, vet jag att du menar och har upplevt allt det du skriver om. Den här bokmärker jag och delar frikostigt med mej av som du säkert försår.
2007-11-02

  Teresia Ridell
Otroligt vackert och gränslöst insiktsfullt. Jublar inombords o bara njuter av att få läsa !
2007-11-02

  Betlehemsstjärnan VIP
snyggt//B
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

VITRIOL
VITRIOL