Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden vandrar


Döden vandrar     tunna linjer
sträcker fingrar    knäcker knotor
slipar lien             kastar stenen
vräker gudar        vandrar bort






Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 16:25



Bookmark and Share


  Dilsewat
Starkt! Som en flodvåg ingen kan mäta sig emot!
2007-10-16

  merelysense
jag gillar den!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP