Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Bland det bästa jag vet

 

 

 

en sömnlös natt är över
då jag låg i min säng
vred och vände på mig
och tänkte på dig

jag hemsöktes inte av onda tankar denna natt
tvärtom
jag kunde inte sluta tänka på den kommande helgen
och jag kunde inte hindra mig själv
från att tänka på saker jag vill göra för dig

jag försökte sova
men det gick inte
kl 05.30
och jag tog upp mitt block
skrev ner ord
ord som får bli byggstenar
för något ännu större

och jag låg kvar och log för mig själv
för jag kände i mitt hjärta
att det lilla jag planerar
kommer nog få dig att le

och du vet
att se dig le
är bland det bästa jag vet

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-10-16 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP