Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norrlandsguld

vitaminer, eremiter och vackra ting
livet formas av uppoffring
sälj dig själv för ett koncept
den stora lyckan på recept
kan sexet bli bättre om hon fixar sillikon

katastrofer, socionomer och norrlandsguld
vi inbillar oss att vi lämnade norrland
för vår egen skull
konserter, affärer
det är bara en massa plus
men vars i allt det här finns din egen puls




Övriga genrer av Mike
Läst 783 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-10-16 17:27



Bookmark and Share


  Anna Frölander
Gillar också det dialektala som överraskande dyker upp.. Och att det känns som att det handlar om livet, känner igen mig, heja norrland.
2007-10-18

    ej medlem längre
så sant..tolkar denna till mitt eget liv..saknar mina småländska skogar oftare och oftare...
2007-10-17

    ej medlem längre
Sant o vackert, melodiöst som vanligt, du griper tag i läsaren
som vanligt och det kommer du fortsätta att göra i framtiden,
forever, and ever!
2007-10-16

  Lilla My* VIP
Applåderar*
Finns mycket som vi tror att vi väljer själva...men...var kommer människorna in i själva bilden...vart tog pulsen vägen...Norrlandsguldspulsen....
Fiint skrivet och nu känner vi efter...är pulsen på plats...riktigt på plats...kan konserter...affärer överträffa Norrlandspulsen...
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike