Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgontrött

Godmorgon, ska jag återuppliva dig med perkulatorn pappa?




Övriga genrer av Canadien
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-04-27 18:04



Bookmark and Share


  Ephemeral
Oh! du aeger!
2005-04-28

  Anders P VIP
Anar jag en vass ton i denna eller är det bara dotterns omtanke om sin kära far?
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien