Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT ÄR INTE VAD DET SYNES VARA

De bodde tillsammans, gifta de var

men kärleken saknades, fanns inte kvar

Omvärlden såg ett perfekt, lyckligt par

men ingenting var som man trodde det var.

 

Dom trivdes tillsammans som kompis och vän

men på natten det gick inte att ge sig hän

Dom somnade sida vid sida

och de ansåg sig inte alls lida.

 

Men den pratglada grannen i huset intill

kom gärna förbi för att göra sig till.

En dag hon kommer, och rosor hon har

Grattis, har hört att du snart skall bli far! 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Yvonne
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-16 21:20



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Hoppsan! DET slutet gick inte av för hackor. Fyndigt, minst sagt. Mellan radernas skämtsamhet kan det ligga mycket. . . applåd
2007-12-09

  Annette Andersson
Fin dikt med bra rim och häftigt med slutet! Värd flera applåder!
2007-11-05

  Jack_iX
Intressant tema o ämne skrivet rimmande bra !
Man kan lägga många tolkningar i orden !

Snyggt ...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne