Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slocknad och blekt vit

lugn och utan mod
såg jag regnet

genom din själ

resignerad och förbi
lät du mörkret

slå dig fri








Fri vers av Din Mormor
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor