Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kurs mot verkligheten 2 - Brännhet (Vill du ligga med mig?)

Kvinnlig bekant: Du verkar vara lite stressad..
Han: Mm
KB: Du har varit det hela den här veckan när man pratat med dig, säger hon och sneglar på hans ansikte.
H: Mumlar: joo, kanske det. Mycket att göra.
KB: Vad är det som gör dig stressad?
H: M,, joo. Tvekar.. Alltså, jag ska vara med på teve nu på fredag.
KB: stora ögon, va!? På teve? Varför det?
H: jo ska vara med i morgonsoffan på SVT.
KB: skrattar.. Du skojar?
H: Ler lite förläget. Nope. faktiskt inte.
KB: Allsså, det här är inte bara nåt du säger va, för att imponera på mig?
H: Öh, näe, varför skulle jag göra det?
KB: Många killar har försökt köra såna tricks för att få mig i säng. Men jag går inte på det, jag blir inte imponerad av såna saker förstår du.
H: Bra för jag har inte ambitionen att impa eller få dig i säng heller. I så fall hade jag väl skrytit med det tidigare och mer tydligt.
KB: Mm, svarar hon tankfullt.
H: Jag blir inte attraherad av tjejer som blir impade av såna ytliga saker.
KB: He he, näe inte jag heller, det är så ytligt liksom.

Tystnad

KB: Men.. det är sant alltså.. du ska vara med på teve, i direktsändning?
H: Ja.. Och det är därför som jag varit lite stressad när vi pratat.
KB: Jag förstår. Hon ler. Det kunde jag inte tro, om dig.. hi hi.
H: Han ler också. Nä, inte jag heller. Men så är det..

Tystnad igen

KB: Såå, vill du ligga med mig?
H: Ser lite förvånad ut.. Öhh, javisst.




Övriga genrer av Herr Ångest
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-17 00:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Åter igen är det bevisat, man ska förställa sig och spela spel - och det funkar med iaf för den stora massan; men till vilket pris? En dag kommer de som kör med såna tricks träffa nån de verkligen gillar som inte kör med samma rävspel och då kan slaget bli hårt.
Väl förankrad text om vilsna själar bland alla andra vilsna själar, i vårt \"fina\",\"äkta\" samhälle där allt som räknas är yta och att få som man vill - sedan frågar sig många varför de är så tomma?
Ja det var ju konstigt...
2008-02-18

  Angeldust
*Skrattar* kan inte göra annat helskön läsning :-):-) kram Tinny
2008-02-06

  Nanno
Härlig text hehe..gillar den mycket...
du påpekar en viktig punkt som genomsyras i dagens samhälle.
Där ytlighet är en \"trend\"..
2007-11-13

  Just Emotions
haha.. denna gillas skarpt..
2007-10-17

  Inkarasilas
Haha! Oh ler brett här! Nice, ytligt skönt :))
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest