Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du råbarkade varelse

Jag har sett dig förut så mången gång.
Inte lagt vikt vid din existens.
Helt plötsligt står du framför mig. Du bara finns där.
Du underbara råbarkade karlslok.
Jag upptäcker sidor hos dig som gör mig full av längtan, full av förväntan.
Din närhet får mig att längta efter din beröring.
Du finns så tätt intill men utan tillåtelse att röra.
Vill bara sträcka ut min hand, smyga in den under din.
Dra fingret över ditt näsben ner mot dina läppar.
Sluta min handflata runt din hakspets, lätt smeksamt föra mina läppar över dina.
Känna din doft, din närhet.
Vill låta åtrån vibbrera.
Jag vill så gärna men vågar inte.




Fri vers av BoingBoing
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing