Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vissas \"besatthet\" kring det yttre...


Ytlighetens förbannelse

Ens yttre
är inte mer
än en fasad
en chimär
en parad
men det inre
kan vara så fint
fast det yttre
är som \"skit\"
i de ytligas ögon
är man \"zero\"
i de finas ögon
är man stor
De ytliga poserar
men de är blott masker
man dem snabbt avpolletterar
slänger dem i slasken
Armani hjälper dej inte
Inte heller Dior
Inte Nike om \"han\" ens ville
och Adidas gör också trasiga skor......







Fri vers av Mats Henricson
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-17 10:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är inte kläderna
som gör mannen,
det är mannen
som gör kläderna
han bär, vilka
de än är...
2008-03-09

  charlotte hedendahl
Ja,varför har folk så svårt att sätta värde på folks inre tillgångar!Välskriven ,tänkvärd och mycket bra!
2007-11-09

    White as a star
Haha, ja Adidas gör oxå trasiga skor :) Den här satt precis där den skulle! Lyft fram besattheten för det inre istället! :)
Applåd!
2007-10-23

    Bodil Sandberg
Ja det är tragiskt...hur vi söker bekräftelse ...vi är som vi är...men blir aldrig nöjda!!!Jättebra text tycker jag!!!!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska