Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordglob




tänk om jorden vore platt
vad lätt det vore att se allt som sker
att inte behöva fundera på vad som
lurar bakom horisonten


Tänk om jorden vore platt
det tvådimensionella når ögat
då skulle man inte behöva nått
kontrollbehov eller riskera trasiga skor




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-10-17 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson