Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älskares memoarer




För att skydda mig
berättar jag en liten
vit lögn

då vet jag att du älskar mig ett tag till



För att skydda dig
berättar jag bara delar
av sanningen

då vill du ha mig en gång till



För att jag älskar dig
berättar jag sanningen

då får jag dig i evighet




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 16:05



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Sanning är bra ibland och dålig ibland...fastän den borde vara bra jämt..
2007-10-17

  Annimon
Sån tur har man inte alltid tyvärr...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson