Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ghndfvxzfvd


Fucking extas


var är du nu? Det är onsdag kväll
jag har bitit sönder
igen

glorifiera - sukta
kan inte lämna mungipan utan spill
driven till avigsidor, hela kroppen

kippar efter luft
först locka sedan utplåna

var är du nu? vilken mark vilket kranvatten i strupen
DET ÄR NU DU SKA SKRIVA BREV och skicka det på posten

lämna en mjuk stämma i luften
inunder luften-förundras jag av under
vill ge dig-

ett annat ord för
\"ord\"?

kanske hon slänger med håret och
kanske du trampar snett för att röras

aktiverar tårkanalerna
utan att gråta
vinylen som sprakar & the shame of it

du är ju fri, fri att gå

du ska inte sitta någonstans
och kasta med håret.
det är nu du ska skriva historia. vår historia.

eller stycka -förvilla andningen
amputera vingfästen och fotvrister sådant
En glasruta mot världen för att
begäret är min överlevnad. eh-Min överlevnad

hyssjar vinylen
lämnar rummet
Vi kommer inte levande ur det här




Fri vers av Nemona
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona