Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...<3

Jag tar ett djupt andetag och sluter mina ögon
Min kropp sjunker ner mot botten och mitt hjärta slutar slå
Nu är det tyst och mörkt, jag är ensam i det blå...






Ditt grymt söta leende och din underbara personlighet har satt sjupa spår och jag kommer aldrig glömma dig!
Det var de väl valda orden du sa innan du gick..




Fri vers av theoneyouforgot
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 21:37



Bookmark and Share


  elden
:/ finns här <3
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

theoneyouforgot