Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan Älskling, du knullar mig med munnen


Allt du säger vill jag tro på
och tror jag inte tvingar du mig

vid minsta tvivel
så stoppar du rätt ord i min mun

det finns inget jag kan säga
som du inte kan prata bort

jag har inte fattar det tidigare
den kvinnliga listen är för stor

den är mig övermäktig
du är mig övermäktig

när jag inte vet vad jag ska säga
tar du mig med våld



Fan älskling

du knullar mig med munnen




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-17 22:21



Bookmark and Share


  Catrin
Att bli fullständigt överkörd verbalt är tungt och kränkade, känslan får du fram, känner igen : (
2007-10-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Du får en att le av tystnad...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson