Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet, svårhet

mina händer vill röra dig
men jag når inte fram genom min blygsel
för ju närmre jag kommer dig
desto kortare blir mina armar




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 762 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-17 22:53



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
En riktig pärla! Mycket visuell. Tack!
2010-07-30

  Carola Zettergren
Snyggt beskrivet!!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson