Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel i mitt hjärta



Likt frosten smälter vids solens uppkomst
väcks värmen i mitt hjärta
när jag ser dig

Likt änglars sång vid pärleporten
och trumpeters spel i dagen
smälter jag vid dina fötter

du, vars blotta närvaro
gör min dag
fullkomlig

Likt en stilla ocean
ute på stora havet
skapar du vågor i mitt inre

Likt en vulkans hetta
gör du så att livet återigen kan
börja om

du, vars existens
ger mitt liv
mening




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-18 08:04



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket fint skrivet, känns som orden kommer från hjärtat.. en varm text som berör..applåder.
2007-10-20

  anita VIP
Mycket bra dikt. applåd i massor
2007-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag blir berörd av denna hyllning till en vän, sen om det är din älskade,ditt barn,syskon förälder eller god vän. Det vet jag inte.
Men en vacker hyllning är det..
2007-10-18

  Albert
åååå en förälskad människa!
så fint!!!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson