Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen lite verbal rappakalja utan vett och sans, verklighetsflykt i all dess prakt (eller misär......) .


ORD (4)

Nu
vill jag bara fly
hu (!)
jag tror jag ska spy
över det mesta
på de allra flesta
life is trash
got no cash
sa dom däröver
när dom saknar klöver
nä, jag drar över en velodrom
utan kondom
eller en metamorfos
jättegod med brunsås
ute i periferin
möter jag bara svin
men i fantasin
en odiskad cantin
inte vidare fin..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-18 08:12



Bookmark and Share


    höstblomma
..gott med metamorfoser ..alla behöver vara lite sanslösa och få lite ovett ibland.. ;-)
2007-10-18

    Bodil Sandberg
Om det här är rappakalja låt den alltid finnas...för mig är det här tvärtom..en lustelig ordlek att fröjdas i!!!!!
2007-10-18

  Blumma.
Härligt rim, med ord som säger mycket.

Kram
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska