Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig för den jag är

Om du sen inte tycker om mig får du väl säga till
för jag är inte den som gärna tränger mig på
och skapar en dålig stämning och atmosfär
då jag bara känner mig till besvär
För med öppna kort så kanske vi kan få
någonting gjort
För jag kan garantera dig att när vi väl blir till vänner
så kommer det att gå ganska fort för oss
att komma överens
Det är i alla fall så som jag känner...

Ta mig för den jag är!

Ken Cassel
26/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-10-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel