Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy fan


Det du inte vet

Jag vet så väl att det är så fel att använda så fula ord.
I min frústration är dom då inte ett dugg fel.
Fan helvete för helvete skit mög för djävulen.
Ge mig ett fucking radergummi, sudda bort, sudda ut mina tankar.
Idag tänker jag idiotiskt nog ersätta allt med en massa STORA glas rött.
Ja jag tänker döva,smärtan,ångesten med ett par pavor Tomasso....
Jag tänker somna i rusets längtan efter dig.
Vakna med sprängande huvudvärk och sakna dig ännu mer.




Fri vers av BoingBoing
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing