Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läppar

Läppar
som ler
läppar som talar
sitt eget språk

Känsliga för minsta beröring
De doftar vad du ger dem

och de behöver....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-18 20:17



Bookmark and Share


  aol
underbart
2008-08-10

  Lejonhjärtas poesi
Härligt läppjande ler jag med dig!
2007-10-29

    inmeddiginålsögatkamel
På något sätt känns den lite tom. Fast, jag vet inte. Det var kanske en bra tomhetskänsla.
Berörde gjorde den:) Fint!
2007-10-24

  Bjarne Nordbö
Mmmmm, njuter dina ord.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen