Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte men dom säger att det är värre än döden.

dom säger att
bli sviken av någon man
älskar är värre än döden

och jag har varit där
jag dog för två sekunder


jag har känt smärtan
då vetskapen om att
han inte ville ha mig
vara så nära

jag har
känt det


jag har känt smärtan
av att bli lämnad
av en vän en
vän som man vetat
innan och utantill
och gjort allt med



jag har känt
smärtan

i att


förlora någon i döden





jag har känt smärtan

av världens bekymmer


jag har känt smärtan av att
veta att någon har
svikit en annan


jag har känt smärtan
av att

andas




jag
har

känt

smärtan av att






leva.




Fri vers av Sofi
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 23:18



Bookmark and Share


  ramlar
mm. du är så duktig söti. jätte fint.
(kan du träffas på onsdagen på lovet? :*)
2007-10-19

  Ellioth
kram
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi